Zobrazeni vystrah

Při nahrávání obsahu došlo k problému. Zkuste stránku nahrát znovu. Pokud problém přetrvává, ujistětě se, že máte povolený Javascript a že používate podporovaný prohlížeč - více informací.

Nabídky zaměstnání -

Ochrana osobních údajů uchazečů o zaměstnání (GDPR)

V rámci výběrového řízení, na které se hlásíte, a za jehož účelem zasíláte životopis s Vašimi údaji do ČHMÚ, Vám sdělujeme, že tyto Vaše osobní údaje zpracováváme po dobu do ukončení výběrového řízení. Po tomto termínu budou Vaše osobní údaje předepsaným způsobem skartovány.


Dále s odesláním Vašich osobních údajů do ČHMÚ k danému účelu udělujete ČHMÚ souhlas se zpracováním svých osobních údajů po dobu trvání výběrového řízení, do kterého se přihlašujete.


V případě odvolání tohoto souhlasu po dobu trvání výběrového řízení, berte na vědomí, že toto jednání může ovlivnit dosažení účelu, pro který byl tento souhlas vydán, pokud tento účel nelze dosáhnout jinak.


Zpracování osobních údajů bude probíhat v souladu s příslušnými právními předpisy o ochraně osobních údajů a s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů).


Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné a v souladu s příslušnou legislativou (GDPR) máte právo:

  • svůj souhlas odvolat a to i bez udání důvodu,
  • na přístup k již poskytnutým údajům,
  • na opravu poskytnutých údajů,
  • na vymazání těchto údajů, pokud dochází k jejich zpracování v rozporu s ochranou definovanou příslušnou legislativou nebo v rozporu s tímto souhlasem, nebo byl souhlas odvolán.


Český hydrometeorologický ústav, Úsek předpovědní služby – Odbor meteorologických předpovědí

hledá pracovníka na pozici

Provozní meteorolog

Popis činnosti:
  • zpracování a vydávání meteorologických předpovědí
  • příprava a vydávání výstražných informací v oboru meteorologie
  • příprava speciálních výstupů pro smluvní zákazníky a mediální sféru
  • spolupráce na tvorbě nových předpovědních produktů
Požadujeme:
  • VŠ – zaměření meteorologie a klimatologie (MFF UK, Univerzita obrany - Fakulta vojenských technologií nebo fyzická geografie na přírodovědeckých fakultách)
  • organizační schopnosti, samostatnost, komunikativnost, flexibilita
  • znalost anglického jazyka
  • připravenost a ochota učit se novým věcem
  • znalost programování (xml, Python, R) a všeobecně práce s daty výhodou

Písemné nabídky, doplněné strukturovaným životopisem a přehledem odborné praxe zasílejte na adresu: 

Mgr. Jan Šrámek
Na Šabatce 2050/17
143 06 Praha 4 Komořany
nebo na e-mail: jan.sramek@chmi.cz

Vybraní zájemci budou pozváni k osobnímu pohovoru.
Odesláním dokladů, v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů v platném znění, poskytuje uchazeč souhlas se zpracováním osobních údajů obsažených v těchto dokladech.
 

Nabízíme:
  • zajímavou rozmanitou práci, možnost dalšího odborného růstu, kvalitní IT
  • napojení na mezinárodní programy a kontakt se zahraničím
  • aktivity v mediální sféře (rádia, televize, sociální sítě)
  • směnný provoz 7/24 - denní a noční služby (8 a 12 hod.), včetně víkendových
  • 25 dnů dovolené + náhradní volno za odpracované služby, 5 dnů indispozičního volna
  • příjemný a kreativní kolektiv
  • platové zařazení (12 platová třída),  plat a odměna podle NV ČR č. 264/2022 Sb. v platném znění
  • závodní stravování
  • zaměstnanecký příspěvek z FKSP (penzijní pojištění)
  • prvotní smlouva na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou
Pracoviště:

Český hydrometeorologický ústav
Praha 4 – Komořany
Na Šabatce 17

Datum nástupu:
Dle dohody
Kontakt:
Mgr. Jan Šrámek, e-mail: jan.sramek@chmi.cz

Český hydrometeorologický ústav

hledá pracovníka na pozici:

Metrolog

Popis činnosti:
  • práce v laboratoři kalibrující přístroje určené pro měření teploty, vlhkosti, srážek, tlaku a proudění vzduchu na meteorologických stanicích
Požadujeme:
  • středoškolské vzdělání
  • řidičské oprávnění sk. B (aktivní řidič – občasné služební cesty)
  • dobrá znalost práce s PC (OS Windows 10, MS Office…)
  • osobní certifikát na provádění kalibrací v oboru TEPLOTA, TLAK, VLHKOST, PROUDĚNÍ VZDUCHU výhodou (lze získat v průběhu zaškolování)
  • znalost akreditačních předpisů (ČSN EN ISO/IEC 17025) a problematiky zabezpečení kvality v laboratoři výhodou
  • organizační schopnosti, komunikativnost, iniciativa, pečlivost a odpovědný přístup, samostatnost a schopnost rozhodovat, flexibilita, týmovost
  • odhodlanost pracovat a učit se novým dovednostem

V případě zájmu zašlete e-mailem strukturovaný životopis a motivační dopis na níže uvedený kontakt, na kterém lze získat podrobnější informace o nabízené pozici.
Odesláním dokladů poskytuje uchazeč, v souladu se zákonem č. 110/2019 o zpracování osobních údajů  v platném znění, souhlas se zpracováním osobních údajů obsažených v těchto dokladech.
 

Nabízíme:
  • zajímavou a tvůrčí práci na pomezí fyziky a přístrojové techniky
  • odpovídající platové ohodnocení (státní zaměstnanci s tarify podle přílohy č. 1 Nařízení vlády ČR č. 264/2022 Sb. v platném znění.)
  • zaměstnanecké výhody - závodní stravování, pružná pracovní doba, 5 týdnů dovolené, indispoziční volno 5 dní, příspěvek z FKSP
  • smlouvu na dobu určitou (1 rok) s možností prodloužení na dobu neurčitou
Pracoviště:

Český hydrometeorologický ústav
Meteorologická kalibrační laboratoř  
Generála Šišky 942
143 00 Praha 412 – Kamýk
 

Datum nástupu:
dle dohody
Kontakt:
Ing. Libor Kamas, telefon: +420 244 033 216, e–mail: libor.kamas@chmi.cz

Český hydrometeorologický ústav, pobočka Brno

hledá pracovníka na pozici:

Koordinační, projektový a programový pracovník

Popis činnosti:
  • řešení úkolů v oblasti projektové činnosti na ČHMÚ
  • pomoc při sestavování rozpočtů pro jednotlivé projekty
  • zajištění a doložení všech podkladů při přípravě projektu
  • sledování, kontrola a průběžné vyhodnocování čerpání finančních prostředků jednotlivých projektů
  • vyhodnocení objednávek pro projekty, kontrolování dodavatelských faktur a jejich přiřazování k projektům včetně jejich likvidace a zpracování v systému VEMA
  • zajištění evidence smluv, které se týkají projektů a jejich zpracování v účetním systému VEMA
  • příprava finančního reportingu poskytovateli
  • příprava podkladů pro audit nebo kontrolu
Požadujeme:
  • SŠ vzdělání s maturitou (ekonomického směru výhodou)
  • znalost práce ve specializovaných programech (VEMA) výhodou ne podmínkou
  • organizační schopnosti
  • schopnost týmové spolupráce
  • komunikativnost, flexibilita
  • pečlivost a schopnost samostatné práce
  • znalost anglického jazyka (výhodou)

Písemné přihlášky doplněné strukturovaným životopisem a přehledem odborné praxe zašlete na adresu:

Český hydrometeorologický ústav
Ing. Bc. Eva Stehnová, Ph.D.
Kroftova 43
616 67 Brno

nebo e-mailem na adresu: eva.stehnova@chmi.cz do 20. 2. 2024.

Vybraní kandidáti budou pozvání k pohovoru.

Odesláním dokladů poskytuje uchazeč, v souladu se zákonem č.110/2019 Sb. o zpracování osobních údajů v platném znění, souhlas se zpracováním osobních údajů obsažených v těchto dokladech.

Nabízíme:
  • zajímavou práci napříč úseky a pracovišti ČHMÚ v oblasti vědeckých projektů a grantů
  • možnost profesního i osobnostního rozvoje
  • administrativní spoluúčast na lokálních i mezinárodních projektech
  • platové zařazení dle NV ČR č. 340/2017 Sb. (pro veřejnou správu)
  • pružná pracovní doba
  • zaměstnanecké výhody: závodní stravování, příspěvek FKSP (příspěvek na penzijní připojištění), 25 dnů dovolené, 5 dnů indispozičního volna
Pracoviště:

Český hydrometeorologický ústav, pobočka Brno
Kroftova 43
616 67 Brno

Datum nástupu:
Nástup možný od: 1. 3. 2024 nebo dle dohody
Kontakt:
Bc. Ing. Eva Stehnová, Ph.D., eva.stehnova@chmi.cz , mob. 730 575 356

Český hydrometeorologický ústav, Úsek ekonomicko-správní, Oddělení informační soustavy

Nabízí volnou pozici:

Finanční účetní

Popis činnosti:
  • Účetnictví příspěvkové organizace
  • Účtování bankovních výpisů
  • Kontrola správnosti zaúčtování převáděných finančních prostředků
  • Sestavuje a kontroluje přehled pohledávek po splatnosti
  • Vzájemné zápočty, dobropisy
  • Časové rozlišení, dohady, výnosy a příjmy příštích období
  • Zpracování cestovních příkazů
  • Účtování interních dokladů
  • Průběžná kontrola zaúčtování dodavatelsko-odběratelských faktur
  • Průběžná a pravidelná kontrola svěřených rozvahových účtů
  • Spolupráce při zpracování měsíční a roční účetní závěrky
Požadujeme:
  • SŠ vzdělání – ekonomického zaměření
  • Praxe v účetnictví min. 2 roky, orientace v podvojném účetnictví nutná
  • Orientace v oblasti účetnictví státní příspěvkové organizace vítána není však podmínkou
  • Předchozí zkušenost s účetním programem
  • Znalost účetních souvztažností
  • Orientace v majetkovém účetnictví (skladové hospodářství) výhodou
  • Schopnost týmové práce a ochota učit se novým věcem
  • Samostatnost, spolehlivost, odpovědnost, zájem o práci, zdravá zvídavost
  • Komunikativní, přátelská povaha

Pokud se Vám neozveme do 14 ti pracovních dní, byli k pohovoru vybráni uchazeči, jejichž profil více odpovídal našim nárokům, kladeným na hledanou pozici.

Odesláním dokladů poskytuje uchazeč, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů v platném znění, souhlas se zpracováním osobních údajů obsažených v těchto dokladech.

Nabízíme:
  • Zajímavou a stabilní práci v důvěryhodné instituci
  • Pracovní smlouvu na dobu určitou na 1 rok s možností prodloužení na dobu neurčitou
  • Plat a odměnu podle NV ČR č.341/2017 Sb.
  • Pružnou pracovní dobu
  • Zaměstnanecké výhody – 5 týdnů dovolené, 5 dní zdravotního volna, příspěvek z FKSP na rekreaci, dětskou rekreaci a aktivity, kulturu, vzdělávání nebo penzijní připojištění, možnost závodního stravování, FKSP knihovna, možnost školení v rámci pracovní pozice
  • Plný úvazek
  • Práce s účetním systémem VEMA + zaškolení

Pozn. Pro správný výpočet odměny podle NV ČR č. 341/2017 Sb. je nutné do životopisu uvést celé rozmezí své dosavadní praxe (celý datum nebo alespoň měsíc a rok od-do).

Pracoviště:

Český hydrometeorologický ústav
Na Šabatce 17
143 06 Praha 4 – Komořany

Datum nástupu:
po dohodě
Kontakt:
martina.bukovanska@chmi.cz.

Český hydrometeorologický ústav

nabízí volnou pozici:

Odborný pracovník na Oddělení všeobecné klimatologie

Popis činnosti:
  • Zpracování odborných klimatologických posudků
  • Statistická analýza a zpracování dat meteorologických prvků
  • Příprava postupů pro provádění odborných klimatologických činností
Požadujeme:
  • VŠ vzdělání přírodovědného, matematicko-fyzikálního či technického směru, v rámci kterého byla absolvována zkouška z meteorologie a klimatologie
  • znalost práce na PC (MS Office, pokročilá znalost MS Excel), schopnost naučit se specializované programy
  • zkušenost se statistickou analýzou dat a s hromadným zpracováním dat
  • programovací schopnosti výhodou
  • znalost práce s dotazovacím jazykem SQL, matematickým softwarem R a práce v ArcGIS výhodou
  • znalost AJ (pasivní podmínkou, aktivní výhodou)
  • pečlivost a schopnost samostatné práce, dobré komunikační schopnosti, aktivní přístup k práci, ochotu a schopnost učit se nové věci

Písemné nabídky, doplněné strukturovaným životopisem a přehledem praxe zasílejte na e-mailovou adresu: lenka.crhova@chmi.cz.

Odesláním dokladů, v souladu se zákonem č.110/2019 o zpracování osobních údajů v platném znění, poskytuje uchazeč souhlas se zpracováním osobních údajů obsažených v těchto dokladech.

Nabízíme:
  • zajímavou práci s možností zapojení se do vědecko-výzkumných aktivit
  • pružnou pracovní dobu
  • plný nebo zkrácený úvazek (min. 60 % úvazek)
  • platové ohodnocení podle NV ČR č. 264/2022 Sb. v platném znění
  • zaměstnanecké výhody (příspěvek FKSP, dovolená 5 týdnů, indispoziční volno 5 dní, závodní stravování)
  • smlouvu na dobu určitou - zástup za rodičovskou dovolenou
Pracoviště:

Český hydrometeorologický ústav
Na Šabatce 17
143 06 Praha 4 – Komořany

Datum nástupu:
dle dohody
Kontakt:
RNDr. Lenka Crhová, Ph.D., e-mail: lenka.crhova@chmi.cz

Český hydrometeorologický ústav, Odbor letecké meteorologie

nabízí volnou pozici:

Systémový inženýr v Odboru letecké meteorologie

Popis činnosti:
  • Instalace, opravy a údržba senzorů, systému a systémových komponent systému AWOS Avimet.
  • Koncepce systému AWOS Avimet a jeho vazby na další systémy zejména pro službu řízení letového provozu včetně zajištění optimálního využití systému pro potřeby civilního letectví.
  • Řešení provázanosti počítačových sítí ČHMÚ na organizace civilního letectví z hlediska rychlé dodávky a bezpečnosti dat.
  • Provádění pravidelných komplexních kontrol letecké meteorologické techniky.
  • Provádění výcviku smluvních techniků na regionálních letištích a vybraných meteorologů-prognostiků a meteorologů-pozorovatelů.
  • Definování potřeb dalšího vývoje speciálního automatizovaného meteorologického systému pro civilní letectví AWOS Avimet a jeho hw a sw vybavení.
Požadujeme:
  • VŠ/SŠ vzdělání - zaměření elektro-slaboproud.
  • Znalost anglického jazyka slovem i písmem.
  • Znalost práce na PC (MS Office, specializované programy).
  • Řidičský průkaz skupina B.
  • Odborná způsobilost dle Vyhlášky č. 50/1978.

Písemné přihlášky doplněné motivačním dopisem, strukturovaným životopisem a přehledem odborné praxe zasílejte na adresu:
Český hydrometeorologický ústav
RNDr. Bohumil Techlovský - vedoucí Odboru letecké meteorologie
Na Šabatce 17
143 06 Praha 4 – Komořany

nebo na e-mail: bohumil.techlovsky@chmi.cz.

Odesláním dokladů poskytuje uchazeč, v souladu se zákonem č. 110/2019 o zpracování osobních údajů  v platném znění, souhlas se zpracováním osobních údajů obsažených v těchto dokladech.

Nabízíme:
  • Zajímavou práci.
  • Plat a odměnu podle zák. č. 262/2006 Sb., NV ČR č. 341/2017 Sb. a NV ČR č. 264/2022 Sb.
  • Pružnou pracovní dobu.
  • Zaměstnanecké výhody (5 týdnů dovolené, stravenky, příspěvek z FKSP).
Pracoviště:

Praha Ruzyně

Datum nástupu:
dle dohody
Kontakt:
RNDr. Bohumil Techlovský, e-mail: bohumil.techlovsky@chmi.cz

Český hydrometeorologický ústav, Úsek meteorologie a klimatologie

hledá pracovníka na pozici:

Letecký meteorolog předpovědní a výstražné služby

Popis činnosti:
  • Vydávání leteckých meteorologických předpovědí a výkon výstražné služby v souladu s předpisem MD ČR L3-Meteorologie, PNK EU 2017/373 a příslušných navazujících interních postupů OLM ČHMÚ zahrnutých v systému ISO 9001:2015.
  • Poskytování leteckých meteorologických služeb (předpovědních, výstražných, informačních). Zajištění briefingu, debriefingu a konzultací z letecké meteorologie, včetně kompletace meteorologické dokumentace pro organizace v civilním letectví.
  • Práce v nepřetržitém směnném provozu, služby denní a noční, 12hodinové směny.
  • Odpovědné využívání dat automatizovaných měřicích systémů, jejich kontrola a interpretace.
  • Spolupráce na rozvoji a vývoji leteckých meteorologických produktů.
Požadujeme:
  • VŠ vzdělání - zaměření meteorologie a klimatologie 
  • Spolupráci v týmu, komunikativnost, organizační schopnosti, samostatnost, průběžné vzdělávání.
  • Znalost anglického jazyka slovem i písmem.

V případě zájmu uchazeče bude požadován prostřednictvím e-mailu strukturovaný životopis a krátký motivační dopis na níže uvedený kontakt.
•    Ing. Blanka Chalupníková, Ph.D., vedoucí OLM PVS
•    E–mail: blanka.chalupnikova@chmi.cz, tel. 605 233 441
•    Písemný styk: ČHMÚ, Ing. Blanka Chalupníková, vedoucí OLM PVS, Na Šabatce 2050/17, 143 06 Praha 4 Komořany
Odesláním dokladů poskytuje uchazeč, v souladu se zákonem č. 110/2019 o zpracování osobních údajů  
v platném znění, souhlas se zpracováním osobních údajů obsažených v těchto dokladech.

Nabízíme:
  • zázemí státní organizace,
  • 5 týdnů dovolené,
  • 5 dnů pro čerpání indispozičního volna,
  • čerpání příspěvku z fondu FKSP,
  • stravenky,
  • možnost dalšího odborného vzdělávání.
Pracoviště:

Letiště Praha Ruzyně

Datum nástupu:
ihned nebo dle dohody
Kontakt:
Ing. Blanka Chalupníková, Ph.D., vedoucí OLM PVS, e-mail: blanka.chalupnikova@chmi.cz, tel. 605 233 441

Český hydrometeorologický ústav

nabízí volnou pozici:

Pracovník Kalibrační laboratoře imisí

Popis činnosti:
  • práce v laboratoři kalibrující přístroje a tlakové lahve určené pro měření znečišťujících látek v ovzduší (imisích)
Požadujeme:
  • VŠ technického nebo přírodovědného směru
  • předpoklady pro samostatnou práci na elektrických zařízeních do 1000 V výhodou (dle zákona 250/2022 Sb. a vyhlášky 194/2022 Sb.; osvědčení lze získat v průběhu zaškolování)
  • řidičské oprávnění sk. B (aktivní řidič – občasné služební cesty)
  • znalost anglického jazyka – aktivně (minimálně B1)
  • znalost českého jazyka – aktivně (minimálně C1)
  • schopnost přenést si kalibrované přístroje (obvyklá váha 15 až 30 kg)
  • dobrá znalost práce s PC (OS Windows 10, MS Office…)
  • osobní certifikát na provádění kalibrací v oboru imisí (dle zákona 505/1990 Sb. v platném znění; lze získat v průběhu zaškolování)
  • znalost akreditačních předpisů (ČSN EN ISO/IEC 17025) a problematiky zabezpečení kvality v laboratoři výhodou
  • organizační schopnosti, komunikativnost, iniciativa, pečlivost a odpovědný přístup, samostatnost a schopnost rozhodovat, flexibilita, týmovost
  • pozitivní přístup k životnímu prostředí výhodou
  • odhodlanost pracovat a učit se novým dovednostem
  • optimismus

V případě zájmu uchazeče bude požadován prostřednictvím e-mailu strukturovaný životopis a krátký motivační dopis na níže uvedený kontakt, na kterém lze získat podrobnější informace o nabízené pozici).
•   Mgr. Štěpán Rychlík, Ph.D.
•   Telefon: +420 244 033 503
•   E–mail: stepan.rychlik@chmi.cz

Odesláním dokladů poskytuje uchazeč, v souladu se zákonem č. 110/2019 o zpracování osobních údajů  v platném znění, souhlas se zpracováním osobních údajů obsažených v těchto dokladech.

Nabízíme:
  • zajímavou a tvůrčí práci na pomezí fyzikální chemie a přístrojové techniky
  • odpovídající platové ohodnocení (státní zaměstnanci s tarify podle přílohy č. 1 Nařízení vlády ČR č. 264/2022 Sb. v platném znění – platová třída 12., po plném zaškolení a převzetí odpovědnosti 13.)
  • zaměstnanecké výhody (závodní stravování, pružná pracovní doba, 5 týdnů dovolené, 5 sick days, zaměstnanecký příspěvek z FKSP (např. na rekreaci, kulturu, sport, vzdělávání, penzijní připojištění…) a další)
  • smlouvu na dobu určitou (1 rok) s reálnou možností prodloužení až na dobu neurčitou
Pracoviště:

Český hydrometeorologický ústav
Kalibrační laboratoř imisí 
Generála Šišky 942
143 00 Praha 412 – Kamýk

Datum nástupu:
dle dohody
Kontakt:
Mgr. Štěpán Rychlík, Ph.D., Telefon: +420 244 033 503, e-mail: stepan.rychlik@chmi.cz

Český hydrometeorologický ústav

nabízí volnou pozici:

Správce geodatabázových systémů

Popis činnosti:
  • správa a rozvoj ArcGIS Enterprise
  • správa, údržba a rozvoj geodatabází (PostGIS, SDE)
  • aktivní podpora odborných pracovišť v oblasti problematiky GIS
Požadujeme:
  • ukončené VŠ nebo SŠ vzdělání
  • aktivní znalost OS Linux na administrátorské úrovni
  • hlubší znalost problematiky geografických informačních systémů
  • zkušenost s ArcGIS Desktop a QGIS
  • znalost anglického jazyka na úrovni studia technické dokumentace
  • samostatnost, pečlivost, spolehlivost, flexibilitu
  • analytické myšlení a ochotu učit se novým věcem
  • všeobecný přehled a zájem o ICT

V případě zájmu pošlete prostřednictvím e-mailu strukturovaný životopis a krátký motivační dopis na kontakt: Ing. Pavel Adámek – vedoucí oddělení správy databází, e–mail: pavel.adamek@chmi.cz.

Odesláním dokladů poskytuje uchazeč, v souladu se zákonem č. 110/2019 o zpracování osobních údajů  
v platném znění, souhlas se zpracováním osobních údajů obsažených v těchto dokladech.

Nabízíme:
  • zajímavou a různorodou náplň práce
  • možnost profesního růstu a dalšího vzdělávání
  • pružnou pracovní dobu
  • 5 týdnů dovolené
  • zaměstnanecké benefity (příspěvek na stravování, služební mobil, FKSP aj.)
Pracoviště:

Český hydrometeorologický ústav
Na Šabatce 2050/17
143 06 Praha 4 – Komořany 

Datum nástupu:
ihned nebo dle dohody
Kontakt:
Ing. Pavel Adámek – vedoucí oddělení správy databází, e–mail: pavel.adamek@chmi.cz

Český hydrometeorologický ústav

nabízí volnou pozici:

Vývojový pracovník v oddělení komunikačních technologií

Popis činnosti:
  • komplexní správa ICT – správa SW, HW, infrastruktury
  • správa prostředí MS Windows/Linux/Unix
  • realizace úkolů na základě projektů společnosti
  • poskytování technické a konzultační podpory pro uživatele
Požadujeme:
  • ukončené VŠ nebo SŠ vzdělání
  • znalost operačního systému Unix na úrovni znalostí koncepce, vztahů, metodiky a systémové administrace používaných komponent
  • znalost operačního systému Microsoft Windows na administrátorské úrovni
  • základní znalost anglického jazyka (pasivní, studium technické dokumentace), aktivní znalost anglického jazyka výhodou
  • komunikační schopnosti potřebné pro spolupráci s externími dodavateli
  • pečlivost, spolehlivost, flexibilita a schopnost samostatné práce
  • analytické myšlení a ochota učit se novým věcem
  • všeobecný přehled o ICT

V případě zájmu uchazeče bude požadován prostřednictvím e-mailu strukturovaný životopis a krátký motivační dopis na níže uvedený kontakt.

  • Ing. Jan Vojta, vedoucí oddělení správy komunikačních technologií
  • Telefon: +420 244 032 111
  • E–mail: jan.vojta@chmi.cz

Odesláním dokladů poskytuje uchazeč, v souladu se zákonem č. 110/2019 o zpracování osobních údajů  
v platném znění, souhlas se zpracováním osobních údajů obsažených v těchto dokladech.

Nabízíme:
  • zajímavou a různorodou náplň práce
  • možnost profesního růstu a dalšího vzdělávání
  • pružnou pracovní dobu
  • 5 týdnů dovolené
  • zaměstnanecké benefity (příspěvek na stravování, služební mobil, FKSP aj.)
Pracoviště:

Český hydrometeorologický ústav
Na Šabatce 2050/17
143 06 Praha 4 – Komořany

Datum nástupu:
Ihned nebo dle dohody
Kontakt:
Ing. Jan Vojta, vedoucí oddělení správy komunikačních technologií, e-mail: jan.vojta@chmi.cz



Naše volné pozice také na Jooble